Наши партнеры

MenuHjulmand forlader Lyngby BK

Dansk fodbold

Lyngbys cheftræner Kasper Hjulmand forlader Lyngby, når hans aftale med klubben udløber den 31. december 2008.

Lyngby har ikke fået opfyldt ønsket om en succesfuld tilbagevending til SAS Ligaen, som mange havde håbet, da mandskabet i øjeblikket ligger på sidstepladsen.

I dag offentliggjorde Lyngbys cheftræner Kasper Hjulmand, at han forlader klubben, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

”Det har været en svær beslutning om ikke at forlænge, da det betyder at jeg bryder med en klub, som jeg har helt inde under huden og hvor jeg har lagt en stor del af min tid de sidste 9 år, og samtidigt fået så meget igen,” siger Hjulmand til klubbens hjemmeside.

”Det er vigtigt for mig at sige, at min beslutning ikke har noget at gøre med de manglende resultater på det seneste, da den blev taget i marts måned og samtidig, at jeg ikke har truffet den med henblik på et job et andet sted – det er en isoleret beslutning mellem klubben og mig.”

Klubbens ledelse er allerede i gang med at finde en afløser.

”I første omgang har vi lavet en shortlist, hvor vi har skrevet en masse navne, og fra i dag af går vi så eksternt og starter vores søgning. Hvornår han skal starte, er der mange ting der spiller ind omkring, så det har vi ikke nogen mening om endnu,” siger direktør Thomas Olsen til bold.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu