Наши партнеры

MenuHitzfeld vil ikke afvise en ny kontrakt

Tysk fodbold

Ottmar Hitzfeld afviser ikke, at en ny kontrakt kunne finde sted i en nær fremtid, således skulle tyskeren være parat til en forlængelse, hvis helbredet også er til det.

Ottmar Hitzfeld havde ikke selv regnet med at stå i spidsen for, Bayern München, i den nuværende sæson, tyskeren havde oprindeligt først lavet en kontrakt gældende til sommerferien, men den gavmilde tysker tog endnu en sæson i det tyske.

Og nu er Hitzfeld blevet så glad for det “nye” Bayern hold, at han tilsyneladende er parat til at sætte sin underskrift på en ny kontrakt, men intet bliver afgjort før til foråret.

“Vi træffer ingen beslutning om min fremtid før marts eller april måned. Om jeg forlænger kommer helt an på, hvordan min situation er til den tid. Om mit helbred kan holde til det,” udtalte Hitzfeld til Bild.

Bayern München er kommet fantastisk fra start i den tyske Bundesliga, holdet har spillet fire kampe, hvoraf det er blevet til 3 sejre og en enkelt uafgjort, noget Hitzfeld kan stille sig stærkt tilfreds med.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu