Наши партнеры

MenuHiguain overvejer landsholdsskifte

Andet fodbold

Real Madrid-angriber Gonzalo Higuain er endnu ikke blevet kaldt op til det argentinske landshold, og derfor overvejer angriberen at optræde for Frankrig.

Gonzalo Higuain var en yderst målfarlig herre for Real Madrid i sidste sæson, men angriberen er endnu ikke blevet kaldt op til det argentinske landshold. Higuain har dog dobbelt statsborgerskab, og derfor udelukker han ikke et skifte til det franske landshold.

“Det er rart, at den franske landstræner Raymond Domenech er interesseret i mig. Især fordi at Frankrigs landshold er en dominerende figur på fodboldscenen, og så ville det være stort at spille sammen med Karim Benzema,” siger Higuain til So Foot Magazine.

Real Madrid-angriberen vil dog stadig forsøge at spille sig på det argentinske landshold, hvor han håber, at Maradona snart vil kigge hans vej.

“Jeg arbejder hårdt hver eneste dag i håb om, at Diego Maradona tager mig med på landsholdet, men jeg vil gerne med til VM, så det er rart, at jeg har alternativer i tilfælde af, at Maradona fortsætter med at undgå mig,” slutter Higuain.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu