Наши партнеры

MenuHiddink: Ronaldos hår sidder godt

Andet fodbold

Cristiano Ronaldo blev kåret til den bedste fodboldspiller i 2008, men den russiske landstræner, Guus Hiddink, mener ikke, at prisen blev vundet af den rigtige spiller.

Den russiske landstræner, Guus Hiddink, havde selv et godt år, hvor han førte Rusland frem til semifinalerne ved sidste års EM, hvor de blev slået af de senere vindere fra Spanien. Han er ikke tilfreds med kåringen af Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo som den bedste spiller i 2008.

“Cristiano Ronaldo er godt ud og hans hår sidder godt. Men at give ham prisen som verdens bedste handler for meget om glamour,” siger Guus Hiddink til Daily Mail, og landstræneren slutter også med at sige, at han så Steven Gerrard som den rette vinder af prisen.

“Det er på grund af hans passion for spillet. Han er en spiller, som fansene kan identificere sig med. Han bærer sin klubtrøje med kærlighed. Selvfølgelig er Ronaldo en god fodboldspiller, men der er for meget glamour og show. Spillere som Gerrard, Xavi og Messi fokuserer ikke så meget på sig selv. De tænker på holdet,” lyder det fra Hiddink.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu