Наши партнеры

Menu



Hertha-lejesvend vil have afklaring

Tysk fodbold

Andrei Voronin vil have afklaring på sin fremtid, derfor har han sagt til Hertha Berlin, at han vil begynde at snakke med andre klubber i slutningen af marts, hvis der endnu ikke er sket noget nyt i sagen.

Liverpool-spilleren nyder stor succes i Tyskland og han vil gerne blive i Hertha, men berlinerne har lige pt. ikke råd til den stærke Voronin. Det kan de dog få råd til, hvis de holder deres placering i Bundesligaen og kommer med i Champions League og sker det, har klubben tænkt sig at bruge nogle af CL-pengene på Voronin, men så længe kan han ikke vente på en afklaring.

”Jeg vil senest have klarhed ved udgangen af marts. Der er mange henvendelser fra andre klubber. Hvis det varer for længe med Hertha, må jeg begynde at tale med de andre,” siger han til Bild.

Angriberen bliver dog hvor han er, hvis det står til Hertha Berlins manager, Dieter Hoeness, der også roser Andreis præstation i lørdags mod Cottbus, hvor han scorede to mål.

”Andrei gør alt rigtigt i øjeblikket. Han fordeler boldene, sørger for at aflaste de andre og han scorer. Et hovedstødsmål, et mål, der bare skal rettes af, og en kæmpestor solotur. Det hele lykkes bare. Vi vil beholde ham, og håber at finde en løsning,” fortæller han.

Lejesvenden har ind til videre fundet vej til netmaskerne ti gange i Bundesligaen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu