Наши партнеры

MenuHermann Haraldsson: Vi skal vinde SAS Ligaen næste år

Dansk fodbold

Brøndbys nye adm. direktør, Hermann Haraldsson, melder hårdt og kontant ud og siger at Brøndby har en stærk nok trup til at vinde SAS Ligaen i næste sæson.

“Målet er at vinde guld. Vi skal vinde SAS ligaen, men du får mig ikke til at sige hvad minimumsmålet er,” er den kontante udmelding fra Haraldsson til nyhedsbureauet Direkt.

Haraldsson forklare ydligere at klubben har en liste over spillere, som de gerne ser i klubben. Hvis muligheden er for at hente nogen af spillerne på den liste, vil Brøndby ikke tøve med at slå til.

”Vi har en ret stærk spillertrup i øjeblikket, og vi har vundet en del i det sidste stykke tid. Vi føler, vi har et hold, med en stærk grundstamme, som er stærkt nok til at vinde SAS-ligaen. Når det er sagt, hvis der kommer nogen, der kan forstærke vores hold, vil vi da se på det,” siger Haraldsson.

Omkring træner situationen er Haraldsson ret sikker på at Tom Køhlert forsætter efter sommer.

”Vi har en aftale med Tom Køllert, som løber frem til udgangen af 2009. Men, alle der kender Tom vil sige, at han er klubmand, så hvis han en dag siger, at nu er hans opgave løst, kan i se at finde en afløser, så gør vi det. Indtil nu er det vores helt klare indikation, at Tom også er her efter sommer,” slutter Brøndby-direktøren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu