Наши партнеры

MenuHenry er ny mand i FC Barcelona

Spansk fodbold

Fra den kommende sæson vil Thierry Henry være at finde i FC Barcelona. Overgangssummen skulle ligge på omkring 180 mio. kroner.

Thierry Henry skifter til FC Barcelona, dermed forlader han Arsene Wenger og Arsenal efter otte år i London-klubben.

Thierry Henry underskriver en fireårig kontrakt med klubben, hvor han i fremtiden vil komme til at danne en farlig offensiv med Messi, Eto’o og Ronaldinho.

Barca lader til at måtte slippe omkring 180 millioner danske kroner for franskmanden, som har været i søgelyset i den catalanske klub i over et år.

Det forventes, at Henry vil blive præsenteret i Barcelona enten på mandag eller tirsdag.

I første omgang forlød det, at Arsenal krævede omkring 265 millioner for Henry, men dette beløb var Barca ikke interesseret i at tilbyde, derfor valgte London-klubben at gå ned i pris, og i sidste ende er det to parter blevet enige, dog vides det endnu ikke, om aftalen indeholder nogen form for klausuler.Kommentér

5 kommentarer til “Henry er ny mand i FC Barcelona

 1. Dino Buric siger:

  Sådan!

  – Touré er også sikret!

  Velkommen Henry! 🙂

 2. Mikkel Lasson siger:

  Svært at se hvordan holdet skal fungere med de fire offensive spillere i Messi, Ronaldinho, Eto'o og Henry. Det kan måske betyde at en af dem er på vej væk, men man ved aldrig. Tror bare ikke, at deres hold kommer til at fungere med alle fire på banen på en gang.

 3. Dino Buric siger:

  Der er da mulighed for Ronaldinho eller Messi går ned på den offensive midtbane, og så at en af midtbanespillerne offres. Rotations-princippet er også en mulighed, hvor der spares 1 hver runde.

  Det bliver spændende 😉

 4. Mike Justesen siger:

  Desperat køb?

 5. Dennis Cordsen siger:

  Har 2 ting at sige:

  Det er ikke helt offentligtgjort endnu, noget kan stadig gå galt og 180 var ret billigt for Henry, men et kanonkup af Barca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu