Наши партнеры

MenuHenrik Jensen skal erstatte Kent Nielsen

Dansk fodbold

Brøndby-assistenten, Henrik Jensen, bliver manden som ved årsskiftet skal tage over for Kent Nielsen, som cheftræner i AC Horsens frem til sommeren 2010.

Det har længe været på tale at Brøndbys assistent, Henrik Jensen, skulle skifte til AC Horsens, når deres nuværende cheftræners kontrakt udløber ved årsskiftet. Dette er nu blevet bekræftet.

Dermed tager Kent Nielsen til Brøndby IF, for at begå sig som cheftræner, alt i mens Henrik Jensen, som i øjeblikket har en stilling som assistent på Vestegnen, tager den anden vej, for at overtage Nielsens stilling.

”Med ansættelsen af Henrik Jensen som cheftræner har AC Horsens fundet en hurtig og optimal løsning på trænerskiftet. Jeg håber, at Henrik Jensen vil falde godt ind, og medvirke til at opfylde klubbens målsætninger,” siger formand Ole W. Rasmussen.

”Vi har hele tiden ønsket en dansk træner, og vi er glade for at vi har skrevet under med Henrik Jensen, som hele tiden har været førsteprioritet,” fortsætter han.

Henrik Jensen har skrevet under på en kontrakt, som holder ham i klubben halvandet år, det vil sige at han, hvis han opfylder sin kontrakt, vil blive i Horsens til sommeren 2010.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu