Наши партнеры

MenuHenke måske på vej tilbage til Skotland

Andet fodbold

Han chokerede fodboldverdenen ved sidste vinter at blive udlejet fra Helsingborgs IF til Manchester United, hvor han havde et ganske succesfuldt lejeophold. Nu kan Henrik “Henke” Larsson måske endnu engang overraske alt og alle, da han nu meldes muligvis at være på vej tilbage til Celtic.

Mon ikke der er nogle Celtic-fans, som har fået tidlige julelys i øjnene, da de slog op på sportssiderne i avisen, Scotland on Sunday. Her bliver Celtic-legenden, Henrik Larsson, nemlig linket tilbage til Celtic Park, hvor han havde glorværdige velmagtsdage omkring årtusindeskiftet med hele 173 mål i 221 kampe til følge.

Larsson, som netop har afsluttet en 18-måneders kontrakt med Helsingborgs IF, hvor hans professionelle karriere startede, skulle efter sigende være interesseret i at vende tilbage til Skotland, hvor han og familien fandt sig godt tilpas.

I så fald vil Celtic ikke skulle behøve at betale Helsingborgs IF en krone for ham, da han indtil videre ikke har nogen ny kontrakt på plads med klubben og er dermed transferfri.

Det var ellers meningen, at han allerede nu skulle have taget beslutningen om enten at forlænge med Helsingborgs IF eller helt at stoppe. Men måske bliver der nu skrevet endnu et kapitel i eventyret om Henrik Larssons fodboldkarriere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu