Наши партнеры

MenuHelveg forhandler med OB

Dansk fodbold

Der har i en periode floreret rygter i OB, om at den tidligere OB-spiller Thomas Helveg, var på vej hjem, fra sit udenlandseventyr.

Ifølge Fyens Stiftstidende, kan disse rygter godt tale sandt, da han nu ser ud til at vende tilbage til klubben, hvor han fik sit gennembrud.

Landsholdsspilleren skulle allerede nu ligge i forhandlinger med OB.

Det er ikke blevet til meget spilletid i Mönchengladbach for Thomas Helveg på det sidste, der ikke engang var udtaget til truppen i forårspremieren mod Energie Cottbus. Det har fået Helveg til ved flere lejligheder at lufte sin utilfredshed med situationen både overfor træner Jupp Heynkes og overfor pressen.

Nu ser det så ud til, at Helveg kan være på vej væk fra klubben. Ifølge Fyens Stiftstidende ligger forsvarsspilleren nemlig i forhandlinger med OB om et skifte hjem til SAS Ligaen.

Det er ifølge avisen Michael Larsens forestående skifte til SønderjyskE, der har banet vejen for et muligt Helveg-skifte.

Transfervinduet lukker den 31. januar kl. 24.00, og betyder at der i disse dage er hektisk aktivitet i de europæiske klubber om at få de sidste forstærkninger på plads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu