Наши партнеры

MenuHeinze skifter til Real Madrid

Spansk fodbold

Manchester United-forsvaren Gabriel Heinze, der forgæves har forsøgt at fremtvinge et klubskifte til Liverpool, er nu i stedet taget til Spanien, for at spille for kongeklubben Real Madrid.

Der har været tvivl om Gabriel Heinzes fremtid, men denne blev i aften afgjort. Real Madrid har på klubbens hjemmeside offentliggjort, at den 29-årige argentiner skifter til klubben på en fire-årig kontrakt.

Heinze har ellers længe været rygtet til Liverpool, men Manchester United afviste at sælge ham til rivalerne, og det gav Real Madrid muligheden for at slå til, hvilket de gjorde.

Transfersummen er endnu ikke oplyst, men spanske medier gætter på, at der er tale om et beløb i omegnen af 90 millioner kroner.Kommentér

En kommentar til “Heinze skifter til Real Madrid

  1. saaby dk siger:

    Som Real Madrid fan er jeg meget glad for at han er kommet til "Kongeklubben", men har lidt sympasi med ham, fordi han ikke har fået lov til at komme til Liverpool, som var hans fortrukkende valg. Men har også sagt tidligere at han gerne ville spiller for Real Madrid, så det er ikke bare en "nødløsning".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu