Наши партнеры

MenuHeerenveen-dansker drømmer om Tyskland

Andet fodbold

Kristian Bak Nielsen og Heerenveen spiller for tiden rigtig godt i den hollandske Æresdivision, men han lægger ikke skjul på, at han gerne vil til en større klub med tiden.

Kristian Bak Nielsen har rigtig stor succes i det hollandske lige for tiden. Han er kommet tilbage fra en skade, og han spiller fast for Heerenveen, der ligger placeret som nummer fire i den hollandske liga.

“Det er forrygende i øjeblikket. Vi spiller som regel virkelig godt, og i forhold til sidste år, fungerer vi mere som en holdenhed nu,” siger Kristian Bak Nielsen til spn.dk.

Succesen giver også den danske forsvarsspiller drømme om et skifte til en større liga, hvor Bundesligaen er det helt store mål.

“Jeg synes, at det bliver stadig mere realistisk at komme til en af de store hollandske klubber, ligesom jeg ikke har lagt skjul på, at jeg gerne vil spille i Bundesligaen, hvor jeg er sikker på, at jeg vil kunne gøre mig på et midterhold. Jeg har indset, at jeg er for lille til Premier League, og så er Tyskland lige et niveau under,” slutter den tidligere FC Midtjylland-anfører.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu