Наши партнеры

MenuHector Cuper fyret i Parma

Italiensk fodbold

For to måneder siden skiftede karismatiske Hector Cuper fra spanske Betis til Parma i Italiens bedste række. Det blev dog en kort fornøjelse, da han allerede nu er blevet fremvist en fyreseddel.

Hector Cuper bliver ikke manden, der skal redde Parma fra nedrykning i Serie A. Således blev han tidligere på dagen præsenteret for en fyreseddel, hvilket gør, at han med øjeblikkelig virkning fratræder fra sit virke som cheftræner i klubben. Dermed står Cuper ikke bag holdet i skæbnekampen mod titelaspiranterne fra Internazionale, der finder sted på Parmas egen bane.

Fyringen faldt efter et nederlag til Fiorentina, hvor Viola besejrede Parma med 3-1. Det har skam også været et ubarmhjertigt job for Cuper, siden han trådte til i marts. Dengang lå klubben ligeså i dyndet, men det er ikke lykkes den tidligere Betis-træner at gøre noget ved den sløje placering. Derfor har det været endnu et skuffende kapitel i argentinerens karriere, da han blot havde et enkelt år i den spanske Sevilla-klub, Real Betis, hvor tingene heller ikke stod lige godt til.

Indtil en erstatning er fundet, vil ungdomstræneren Andre Manzo forsøge at hive de sidste kræfter ud af spillerne til det skæbnesvangre opgør mod ligaens førerhold, Inter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu