Наши партнеры

MenuHB Køge-viceanfører forlænger

Dansk fodbold

HB Køges forsvarer og viceanfører, Thomas Guldborg Christensen, har i dag forlænget sin kontrakt med klubben, så den nye aftale nu løber frem til 31. december 2012.

HB Køge-ledelsen har længe villet forlænge kontrakten med holdets viceanfører, Thomas Guldborg Christensen, hvis kontrakt oprindeligt udløb ved udgangen af året. I dag kunne klubben glæde sig over, at Christensen har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, som binder ham i klubben frem til 2013.

”Grunden til forlængelsen er så simpel, som at jeg er meget glad for at være i klubben. Det har jeg været siden jeg startede. Der er stor fornuft i tingene og gode ambitioner om udvikling af klubben. Mens jeg har været her har tingene hele tiden udviklet sig i en bedre og bedre retning. Selvom vi ligger under stregen i SAS Ligaen, så har jeg stor tro på vores hold og på klubben. Vi arbejder stenhårdt i dagligdagen og vi udvikler os konstant. Derfor har jeg også skrevet en lang kontrakt,” forklarer Thomas Guldborg Christensen, som også kaldes TC, til HB Køges hjemmeside.

Holdets sportsdirektør, Per Rud, er naturligvis glad for at have forlænget aftalen med Christensen.

”TC er en helt igennem professionel fyr med nogle unikke sociale egenskaber. Han er en lederskikkelse på den gode måde, og jeg mener oprigtigt, at TC har udviklet sig markant som fodboldspiller efter han er kommet til klubben. Han har altid været en hård hund der løb stærkt, men prøv at se hvordan han har udviklet sig spillemæssigt. Det giver os i den sportslige sektor en rigtig god mavefornemmelse at have TC i folden, når klubben skal flytte sig til næste step.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu