Наши партнеры

MenuHB Køge gav Esbjerg kamp til stregen

Dansk fodbold

Jesper Lange blev matchvinder, da han kort før tid scorede til 3-2 til Esbjerg mod HB Køge, der var godt med i kampen på Blue Water Arena.

Esbjerg kunne med en sejr over HB Køge tage førstepladsen i SAS Ligaen, og de var da også store favoritter til at vinde dagens kamp, hvor HB Køge kom på besøg på Blue Water Arena.

Tilskuerne blev også vidne til en fantastisk start på kampen. Allerede inden det første minut var gået stod til 1-0 til hjemmeholdet, da Tim Janssen nærmest tacklede bolden forbi Lars Bjerring i HB Køge-målet.

HB Køge svarede dog hurtigt igen, og et par minutter efter var det igen uafgjort på scoringstavlen, da Emmanuel Ake modtog en lang bold, som han fornemt tog ned og vippede forbi den fremstormende Lars Winde.

I anden halvleg var det igen Esbjerg, der var i teten, og 26 minutter inde i halvlegen dukkede forsvarsspilleren Nicolaj Høgh op på et indlæg fra Kevin Conboy, og så lurede førstepladsen igen i det vestjydske.

Det lignede dog en uafgjort igen, da Emmanuel Ake scorede sit andet mål i kampen fem minutter før tid, da han modtog bolden lige udenfor feltet og tog en flot førsteberøring, så han havde front mod mål, og så hamrede han ellers bare bolden ind bag en sagesløs Lars Winde til stor jubel for HB Køge-spillerne.

Esbjerg ville dog have den førsteplads, og til allersidst gav et massivt tryk mod HB Køge-målet pote, da indskiftede Jesper Lange fik en lang bold i dybden, og han fik lige akkurat sparket bolden forbi Lars Bjerring med det yderste af tåen.

Med sejren rykker Esbjerg op på førstepladsen i SAS Ligaen, men den kan de miste igen, hvis AGF får point i deres kamp mod Brøndby på udebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu