Наши партнеры

MenuHaraldsson: Vores stamme er stærk

Dansk fodbold

Brøndbys direktør mener, at stammen på Brøndbys hold er en af landets stærkeste, men truppen mangler bredden for at være på niveau med FCK’s.

Der har været meget snak i pressen om, at Brøndby skal gå ud og købe klassespillere, så langt er Brøndbys direktør, Hermann Haraldsson med, men han mener dog ikke, at Brøndby føler sig presset til at handle.

”Egentlig ikke. Det er en vurderingssag fra vores side. Hvis den spiller, vi har i kikkerten, pludselig stiger, så siger vi nej tak. Vi føler os ikke presset til at handle. Verden går ikke under, hvis vi ikke får hentet fire profiler, inden vinduet lukker. Vi føler ikke samme pres, som vi har gjort tidligere, og det er et privilegium. Vi lader os ikke afpresse på nogen måde,” siger Brøndby-direktøren til fansiden 90min.dk.

Islændingen mener, at Brøndbys stamme er rigtig stærk, men det kniber med bredden, når profiler som Gislason og Holmén sidder udenfor med enten skader eller karantæner.

”De (FCK) har nok en bredere trup, end vi har. Derfor er vi også på udkig efter forstærkninger. Men de skal altså også være rigtig dygtige og kunne gøre en forskel. Vores stamme er rigtig stærk; en af de bedste i Danmark føler jeg. Vi er imidlertid sårbare, når vores nøglespillere løber ind i skader eller karantæner,” siger Haraldsson.

Brøndbys mål er at blive de meste i Nordeuropa og Haraldsson mener, det er realistisk, da klubben fra den københavnske vestegn har fundamentet i orden.

”Vi skal være førende både økonomisk og sportsligt. Vi er den klub i Danmark, hvis ikke i hele Norden, der har det største kommercielle potentiale. Vi har de bedste faciliteter og det flotteste stadion. Vi har den største fanbase og de bedste fans. Over 400.000 holder med Brøndby IF, og jeg vil gerne vove den påstand, at selv i Jylland er Brøndby den mest populære klub. Hvis vi udnytter det enorme potentiale, kan vi nå vores mål. Hvis vi skal i Champions League og vinde mesterskaber, kræver det også, at vi udnytter vores kommercielle muligheder. Hvis vi skal hente og aflønne de bedste spillere kræver det også en sund og stærk økonomi,” lyder det fra Brøndby-direktøren, der har siddet på direktørstolen i to måneder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu