Наши партнеры

MenuHaraldsson: Ingen indkøb foreløbig

Dansk fodbold

Brøndbys direktør Hermann Haraldsson er så tilfreds med den nuværende trup, at han ikke regner med, at klubben vil forstærke sig henover vinterens transfervindue.

Brøndby har atter bidt sig fast i toppen af SAS Ligaen, derfor mener direktør Hermann Haraldsson ikke, at det bliver nødvendigt at forstærke sig, når vintertransfervinduet åbner.

”Man skal være meget forsigtig med at lave om på den trup, vi har nu. Jeg har svært ved at forestille mig, at vi laver nogle handler – i hvert fald, at vi køber nogle spillere,” udtaler Brøndby-direktøren til TV 2 Sporten og fortsætter:

”Vi har været igennem et udfordrende år. Nu har vi et basisfundament, der er stærkt, så det skal vi ikke pille for meget ved.”

Haraldsson vil dog ikke udelukke, at en række spillere forlader truppen henover vinterpausen.

”Det hænger sammen med, der er nogen, der er utilfredse med deres status på holdet. Men vi skal ikke røre for meget ved truppen, for nu har vi en meget stærk sammentømret trup, som har haft en stigende formkurve hele efteråret,” forklarer Haraldsson.

Vestegn-klubben indtager for tiden en tredjeplads i ligaen, hvor man kun har to point op til SAS Liga-spydspidsen OB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu