Наши партнеры

MenuHaraldsson håber på præsentation af spillere på torsdag

Dansk fodbold

Brøndbys direktør, Hermann Haraldsson, håber at kunne præsentere nye klassespillere på torsdag, hvor Brøndby har første træningssession efter sommerferien.

I de seneste uger har Brøndbys konkurrenter i SAS Ligaen købt spillere ind, men det har ikke været tilfældet i hovedstadsområdet, hvor FCK og Brøndby endnu ikke har lavet deres første indkøb, men det kommer der snart til, hvis man skal tro Brøndbys direktør, Hermann Haraldsson.

”Hvad de andre gør, skal ikke presse os. Vi er optaget af kvalitet og ikke kvantitet, og vi forventer, at vi kan præsentere en to-tre klassespillere i løbet af det her transfervindue. Spillerne starter træning op på torsdag, og vi håber, at der er et nyt ansigt med,” siger direktøren ifølge spn.dk.

Brøndby har tidligere været kritiseret for ikke at foretage de nødvendige indkøb, hvor der hentydes til spillere som Giovanni Rector og Hannes Sigurdsson. Det vil Haraldsson lave om og han lægger ikke skjul på, at Brøndby er klar til at betale det en kvalitetsspiller koster.

”Vi er villige til at betale for noget kvalitet. Men du gider heller ikke kaste penge i grams. De gode spillere undersøger alternativer typisk i udlandet, og vi gør alt for at overbevise dem om, at græsset er grønnere her. Vi trækker hesten til truget, men du kan ikke sikre dig, den drikker af det,” slutter Haraldsson, som håber på at kunne præsentere nye spillere på torsdag.

I den seneste tid har Brøndby været sat i forbindelse med spillere som Alexander Farnerud, Pontus Farnerud, Martin Bernburg og Michael Jakobsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu