Наши партнеры

MenuHangeland: Skandalen havde ikke indflydelse på kampens resultat

Andet fodbold

Kampen mellem Norge og Bosnien Hercegovina, endte med en skandale, da Bosnien Hercegovinas fans efter blot 50 sekunder, fik kastet en masse fyrværkeri ind på banen.

Det varede en halv time, før politiet fik styr på dem, sådan at dommeren kunne genoptage spillet. Det hele endte med et 2-1 nederlag til Norge, og det var bestemt ikke tilfredsstillende.

“Selve situationen havde ikke særlig betydning for selve kampen. Det var ens for begge hold, og vi kan ikke bruge det som nogen undskyldning,” sagde Brede Hangeland til Fotballmagasinet.no.

Norge havde en del chancer, men de bosniske spillere formåede at holde dem væk fra at score, og i stedet kunne de score to gange mod Norge.

“Det er lidt surrealistisk. Normalt burde vi have vundet denne kamp 3-1 med udgangspunkt i antal chancer. Men marginalerne var imod os,” sagde FCKs forsvarsspiller, som leverede en godkendt præstation.

Den næste modstander bliver Tyrkiet, som Norge skal møde om tre dage på udebane.

“Tyrkiet er en god modstander, men jeg tror at det bliver en anden type kamp som vil passe os bedre. Vi skal følge vores tidligere taktik på udebane, forsvare os godt, og satse på kontraangreb.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu