Наши партнеры

MenuHamrén forlader AaB

Dansk fodbold

AaBs succestræner Erik Hamrén forlader nordjyderne efter den indeværende sæson, da han har fået et tilbud fra den norske storklub, Rosenborg, som han ikke kunne afslå.

I næste sæson er det ikke længere den svenske succestræner Erik Hamrén, der sidder på AaBs trænerbænk. 50-årige Hamrén har nemlig accepteret et tilbud fra norske Rosenborg.

“Ingen kan være i tvivl om, hvad vi har ment og i øvrigt stadig mener om Erik Hamréns arbejde i AaB. Derfor havde vi også tilbudt Erik en forlængelse udover kontraktudløb den 31. december 2008, men Erik har i stedet takket ja til udfordringen i Rosenborg, hvilket vi må acceptere,” siger sportsdirektør Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Lynge Jakobsen er dog glad for, at AaB nu har et halvt til at lede efter den træner, der skal tage over efter Hamrén.

“Erik har kunnet sige sin aftale med AaB op med et halvt års varsel, og når vi nu skal skifte cheftræner, så er det også fint at gøre det før en ny sæson,” lød det fra Lynge Jakobsen, der håber, at Erik Hamrén kan fuldføre tiden i AaB med bravour.

“For vores vedkommende har vi nu god tid til at finde den rigtige mand til at videreføre Erik Hamréns arbejde, og denne fase er naturligvis allerede indledt.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu