Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Guardiola om dopingsag: Bekymrer mig ikke - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuGuardiola om dopingsag: Bekymrer mig ikke

Spansk fodbold

Barcelonas succes-træner Josep Guardiola er ikke bekymret over, at den italienske olympiske komite genoptager sagen om hans positive dopingprøve tilbage i 2001.

Tilbage i 2001 spillede den nuværende Barcelona-træner for italienske Brescia, og her blev han testet positiv for det forbudte stof nandrolon. Efter flere år med appeller frem og tilbage endte det hele med, at Guardiola blev frikendt. Sagen bliver nu genoptaget af den italienske olympiske komite, men det lader ikke til at ryste Guardiola.

“Jeg er allerede blevet renset. Jeg er ikke bekymret, det er et mindre problem,” lyder det således fra Barcelona-træneren til El Mundo Deportivo.

Hvis man kigger på spanierens spillertrup i Barcelona, så kan der ikke være mange brikker, der mangler, men Guardiola afslører dog, at der stadig bliver kigget efter forstærkninger.

“Jeg er overbevist om noget vil ske. Der er stadig tid til at hente forstærkninger, hvad enten det er en låneaftale eller på permanent basis,” siger Guardiola.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu