Наши партнеры

MenuGuardiola behøver ikke stjernetrioen

Spansk fodbold

Når Barcelona i næste sæson igen går på græsset, er der mulighed for, at det bliver foruden tre af holdets måske største profiler. I hvert fald vil Josep Guardiola, Barcelonas nye træner, ikke udelukke en fremtid uden Ronaldinho, Deco og Eto’o.

Barcelonas heftigt omtalte Ronaldinho samt hans to kollegaer, Deco og Eto’o, er måske på vej mod nye græsgange. Således udtalte Barcelonas træner, Josep Guardiola, at hans klub overvejer et Barcelona-mandskab foruden de tre stjerner.

“Vi overvejer en fremtid uden dem. Sådan tænker træneren, efter at have analyseret spørgsmål vedrørende præstationerne og sidste sæson,” proklamerede Josep Guardiola ifølge Ritzau ved sin officielle præsentation som cheftræner i Barcelona.

Flere klubber menes at have følehornene ude efter den brasilianske tryllekunstner, og City synes her som de mest sandsynlige købere, hvis et salg skulle forekomme. Skarpretteren Eto’o kan til næste sæson også komme til en ny boldgade, og i dette tilfælde synes AC Milan som mulige købere.

Til sidst menes Deco, der i øjeblikket er i gang med det indeværende EM, i øvrigt anledt af den nyligt udpegede Chelsea-træner, Luis Felipe Scolari, at have interesse hos netop Chelsea.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu