Наши партнеры

MenuGuardiola afviser Barcelona-krise

Spansk fodbold

Barcelonas manager Josep Guardiola erkender, at det catalanske storhold skal have foretaget nogle justeringer, efter tre kampe uden sejr, men han har fortsat fuld tillid til sit mandskab.

To uafgjorte og et nederlag. Sådan lyder den nuværende statistik for et Barcelona-hold, der ellers overbevisende har domineret Primera División. Kritikken har allerede været fremme hos de spanske medier, der kalder situationen for en mini-krise, men det vil Josep Guardiola ikke høre tale om. Han har stadig stor tiltro til sit hold.

“Jeg tror utrolig meget på dette hold og jeg bliver ved med at tro på dem, helt til slutningen. Jeg kan godt forstå, at folk tvivler, efter to uafgjorte og et nederlag, men jeg har ikke tænkt mig at ændre dramatisk på holdet. Da vi tabte i starten af sæsonen, sagde jeg, at der var ting, som vi skal forbedre, og det synes jeg stadigvæk. Der er altid problemer at løse. Men jeg har fuld tillid til mit hold,” siger Guardiola til den spanske avis AS.

På papiret ligner Atlético Madrid ikke den største trussel for storklubben, men madrilenerne har faktisk været en ønskemodstander for Barcelona de seneste år. I de sidste seks kampe mellem klubberne har Barcelona en målscore på 22-7 med fem sejre til følge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu