Наши партнеры

MenuGruppe A-bundhold delte i porten

Andet fodbold

I aftenens sene gruppekamp stod Hviderusland og Serbien overfor hinanden. Begge mandskaber havde hårdt brug for point, eftersom de henholdsvis havde tabt stort og spillet uafgjort i deres første gruppekamp.

Serbien pressede fra første fløjt på for at hente alle tre point, da de fredag aften mødte Hviderusland.

Hviderusserne stod dog meget kompakt, da man tydeligvis var tilfredse med et enkelt point, idet man ikke ønskede at risikere noget efter 5-1-afklapsningen mod Sverige.

Begge hold havde store problemer med at producere chancer til holdets angribere, hvilket resulterede i, at hovedparten af spillet foregik på midtbanen, hvor bolden hurtigt skiftede fødder.

De serbiske tilskuere satte utvivlsomt næsen op efter noget sprudlende spil i anden halvleg, men dette udeblev. Serbien var tydeligvis det hold, der var mest modig i kampen, da de forsøgte at skabe noget offensivt, men hver gang løb det ud i sandet.

Efter Serbiens første gruppekamp mod Italien, som endte med en nulløsning, havde man i den grad brug for alle tre point, hvis man skulle blande sig i topstriden, efter Italiens 2-1-sejr mod Sverige tidligere på aftenen.

Ingen af holdene formåede dog at få bolden over stregen, hvilket betyder, at begge mandskaber kommer på alvorlige opgaver i deres sidste gruppekampe, som spilles på tirsdag.

Serbien står overfor Sverige, der i skrivende stund har tre point på kontoen, mens Hviderusland møder førerholdet Italien, der står noteret for fire point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu