Наши партнеры

MenuGrønkjær ude på ubestemt tid efter operation

Dansk fodbold

FCK’s danske landsholdsprofil, Jesper Grønkjær, har længe været plaget af en skadet menisk og kom derfor på operationsbordet. Den operation hjalp dog ingen steder, hvorfor Grønkjær igen har været under kniven. Profilen er ude på ubestemt tid.

Jesper Grønkjær er ved at have brugt bentøjet godt og grundigt gennem årene, og det kan mærkes. Den danske landsholdswing har døjet med en skadet menisk, der har kostet en operation og efterfølgende ventetid. Den første omgang indgreb hjalp dog ikke, hvorfor Grønkjær igen har været ved lægen.

“Det står ikke for godt til, men jeg er blevet opereret igen og nu må vi se hvad der sker,” siger Jesper Grønkjær til tipsbladet.dk.

“Jeg må selvfølgelig være svar skyldig, men den første operation har ikke hjulpet, så jeg håber, at det her vil hjælpe, for det er da ikke specielt morsomt lige nu,” forklarer Grønkjær.

Indtil videre kan der ikke sættes en tidsfrist på den tid, hvor Jesper Grønkjær ikke kan deltage i træningen sammen med resten af FCK-truppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu