Наши партнеры

MenuGrønkjær skød FCK videre i UEFA Cuppen

UEFA Cup

FC København spillede sig her til aften videre til gruppespillet i UEFA Cuppen, da det lykkedes københavnerne at hente en 2-1-sejr over Lens efter forlænget spilletid.

I kampens indledning kontrollerede københavnerne godt, og de så ud til at have styr på sagerne. Spildominansen er dog ikke altid lig med mål. Det fik FC København at opleve, da Lens efter omkring et kvarters spil bragte sig i front.

Jesper Christian halvklarede et skudforsøg, og bolden røg ud i feltet igen. Her var der ingen FCK-spillere klar til at skyde bolden ud af farezonen, og det var i stedet Eric Carriere der kom først på bolden, og han headede Lens i front.

Dette var langt fra optimalt for FCK, og de fortsatte med at dominere efter scoringen. Fire minutter senere opstod en kæmpe mulighed til hjemmeholdets Hjalte Bo Nørregaard. Lens-keeperen parrede et skudforsøg, men Nørregaard var ikke skarp nok på returen, som han sendte over mål fra tæt hold.

FC København spillede energisk i første halvleg, men da dommeren fløjtede til pause var det gæsterne, der stik mod spil og chancer var foran 0-1.

I starten af anden halvleg var FCK ikke lige så dominerende, men der gik ikke lang tid, inden de overtog spillet igen. De spillede sig frem til flere gode muligheder, men scoret blev der ikke i nogle af situationerne, hvor specielt Jesper Grønkjær havde en god mulighed, hvor han dog valgte afleveringen i stedet for at afslutte selv.

Med et kvarter tilbage af opgøret gav FCK’s pres endelig pote. Et godt frispark af Niclas Jensen blev headet videre af Jesper Grønkjær, og Markus Allbäck kunne derefter prikke bolden det sidste stykke ind i målet til en fuldt ud fortjent udligning for hjemmeholdet.

Det lykkedes ikke for hverken FC København eller Lens at afgøre kampen i den ordinære tid, og spillerne måtte dermed ud i forlænget spilletid. Her kom Lens frem til den første større mulighed, men stolpen var med FCK i denne situation.

Kort tid efter denne store mulighed, blev hjemmeholdets Michael Gravgaard vist ud, da han nedlagde en Lens-spiller som sidste mand. Han fik derfor korrekt fremvist det røde kort.

I det 110. minut blev FC København tildelt et straffespark. Jesper Grønkjær sparkede, og han sendte københavnerne på sejrskurs, da han sikkert sendte bolden i mål til 2-1 med omkring otte minutter tilbage af kampen.

Dette blev kampens sidste scoring, og FC København er hermed videre til UEFA Cuppens gruppespil med en sejr på samlet 3-2 over franske Lens, efter en flot indsats fra samtlige spillere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu