Наши партнеры

Menu



Grønkjær melder fra til Ungarn – Kjær er klar

VM

Jesper Grønkjær skulle efter planen have været med mod Ungarn på onsdag, men knæet volder fortsat problemer. Derimod er Simon Kjær klar til kampen.

Jesper Grønkjær må erkende, at hans knæ fortsat ikke er parat til kamp, og derfor kommer han ikke betragtning, når det danske landshold møder Ungarn i den sidste VM-kvalifikationskamp på onsdag.

“Jeg snakkede med Jesper allerede i forbindelse med landskampen i Parken i lørdags, og der lød hans melding, at han ikke blev klar til onsdag, så han vender ikke tilbage,” siger landsholdslæge Søren Kaalund til sporten.dk.

Derimod melder den unge forsvarer, Simon Kjær sig klar til kampen på onsdag, selvom han døjer med en lårskade.

“Jeg føler godt, at jeg kan køre på. Nu ser vi, hvordan det går, men jeg ser positivt på det i og med, at det er en skade, jeg har prøvet at have før,” siger Simon Kjær ifølge Ritzau.

Landsholdslæge Søren Kaalund er dog ikke lige så overbevisende som Kjær selv. Han vurderer fortsat, at Palermo-forsvareren er tvivlsom.

“Simon har en muskelskade, og han får en lille smule krampe, når han træner, så han skal testes frem mod kampen mod Ungarn. Vi vil ikke forværre noget,” siger Kaalund.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu