Наши партнеры

Menu



Gravgaard spændt på udfordring

Tysk fodbold

Michael Gravgaard blev i weekenden lejet ud fra Nantes til tyske Hamburger SV, og det er danskeren glad for, og forsvarsspilleren er spændt på udfordringen, der venter forude.

Michael Gravgaard blev inden denne sæson solgt fra FC København til franske Nantes, og forsvarsspilleren havde nok regnet med, at han skulle være i den franske klub længe. Sådan gik det dog ikke, da en skade satte en stopper for den danske spiller, og efter skadespausen kunne han ikke komme tilbage på holdet.

Det skal han heller ikke det kommende halve år, da han i weekenden blev lejet ud til Hamburger SV, der stod og manglede en forsvarsspiller, da holdet mistede en forsvarsprofil i sejren over Bayern München. Michael Gravgaard kalder skiftet for en fantastisk chance.

“Lige så frustreret jeg har været over de sidste par måneder i Nantes, lige så meget kan jeg nu takke den tid for, at jeg kan stå her i dag. Det er et typisk eksempel på, at det skal være skidt, før det bliver godt. For det er en fantastisk chance for mig, og jeg glæder mig til at tage imod udfordringen,” siger Michael Gravgaard til tipsbladet.dk.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu