Наши партнеры

MenuGravesen udtaler sig til Everton-tv

Engelsk fodbold

Thomas Gravesen kom på banen 25 minutter før tid i UEFA-Cup-kampen mod græske Larissa, som Everton vandt 3-1. Efter kampen udtalte Gravesen sig til klubbens tv-kanal.

Thomas Gravesen havde efter megen kritik i medierne, valgt at boykotte pressen igennem længere tid, men deltagelsen og sejren i UEFA-Cup-kampen mod græske Larissa i sidste uge, fik ham til at udtale sig til everton.tv efter kampen.

“Jeg synes, at vores tilhængere var fantastiske, som de plejer at være,” sagde Thomas Gravesen.

”Jeg nød det, da vi førte med 2-0, men da det stod 2-1, var det lidt for spændende. Heldigvis scorede Victor (Victor Anichebe, red.). Det er en god start for os, og det er rigtig vigtigt. Det var vigtigt at få en sejr i den første kamp.”

Danskeren valgte ikke at udtale sig om sin egen situation, samt at fortælle om hans boykotning af medierne.

”Når man kigger på papiret på denne trup, er der så meget potentiale. Vi har bare brug for lidt mere tid til at smelte sammen, jeg ved, at der ikke er så meget tid med alle disse kampe, som kommer, men med nogle flere kampe sammen, har vi nogle fantastiske spillere omkring os.”

”Vi har landsholdsspillere som Andy (Johnson, red.) og Joleon (Lescott, red.) og måske Baines (Leighton Baines, red.) i fremtiden, hvilket viser de skridt, vi har taget i de sidste par år. Det er meget godt,” lød det fra Gravesen til klubbens tv-kanal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu