Наши партнеры

MenuGravesen gør comeback i Vejle Boldklub

Dansk fodbold

Vejle Boldklub valgte for godt to uger siden, at fyre klubbens cheftræner, Ove Christensen. Nu er man tæt på at hente en erfaren herre til klubben i form af Thomas Gravesen. Ifølge TotalBold.dk’s kilder skulle være blot et lægetjek fra at skifte til barndomsklubben, hvor han vil blive udnævnt som spillende træner.

Ifølge TotalBold.dk’s kilder skulle Thomas Gravesen gøre comeback hos sin barndomsklub, Vejle Boldklub, i denne uge.

Gravesen skulle angiveligt blot være et lægetjek fra at blive tilknyttet Vejle, som han spillede for i perioden 1995-1997 i senior-regi.

Den tidligere Real Madrid-spiller, som har været væk fra det store rampelys i flere år, vil skulle erstatte cheftræner Ove Christensen, som blev fyret for godt to uger siden.

Gravesen har nemlig fået tilbudt jobbet spillende træner, hvorfor han for første gang i sit liv, skal stifte bekendtskab med trænerjobbet, hvilket uden tvivl vil blive en stor udfordring for ham.

Men den tidligere danske landsholdsspiller fastslår efter sigende, at han med glæde vil gøre en stor tjeneste for den klub, der sørgede for at sende ham videre til Hamburger SV, hvor han startede sit udlandseventyr, som toppede i Everton FC.

I Liverpool-klubben blev han noteret for elleve scoringer i hele 141 kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu