Наши партнеры

MenuGravesen færdig i Celtic

Andet fodbold

Den tidligere landsholdsaktive spiller, Thomas Gravesen, er mandag blevet fritstillet af hans nu tidligere klub, Celtic. Det er endnu uvist, om Gravesen fortsætter sin fodboldkarriere.

Udsigt til spilletid har der i længere tid ikke været for den danske fodboldspiller Thomas Gravesen i hans nu forhenværende klub, Celtic. Spekulationerne om hans karriere hos den skotske klub har derved længe stået i det uvisse, men mandag kom der altså en afklaring på det hele.

Rådgivningsfirmaet, First Artist Scandinavia, fortæller således i en pressemeddelelse:

“Efter forhandlinger mellem Thomas Gravesen, hans agent John Sivebæk og ledelsen i Celtic FC er der opnået enighed om, at Thomas Gravesen stopper med øjeblikkelig virkning i Celtic F.C.”

I august 2006 skiftede danskeren spanske Real Madrid ud for Celtic, hvor han dog efter en god start fik mindre og mindre spilletid. Halvdelen af sidste sæson blev ligeledes også tilbragt hos hans tidligere klub Everton, hvor han kom til på en lejekontrakt. Gravesen mødte dog heller ikke her den store succes.

Hverken Gravesen, hans agent eller First Artist har endnu meldt ud, om Gravesens fodboldkarriere fortsætter. First Artist siger dog således:

“Hvad fremtiden skal bringe er der endnu ikke taget nogen beslutning om”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu