Graulund-hattrick i udsat mandagskamp

Den udsatte mandagskamp var hele ventetiden værd. Peter Graulund nettede intet mindre end tre gange i kampen mod FC Nordsjælland, der endte yderst målrig.

FC Nordsjælland gæstede her til aften AGF på NRGi Park. Kampen var blevet aflyst i mandags, grundet frost, og skulle derfor afvikles i dag, og hvilken kamp publikum var vidne til.

Der skulle blot gå et minut før kampens første mål kunne noteres. Bolden for fødderne af Martin Bernburg. AGF’s Frederik Krabbe nåede ned og fik tacklet, men uheldigt for Krabbe røg bolden ud til Bejram Fetai, der kunne tage et enkelt træk og sende bolden tilbage videre til en fri Bernburg, der let bragte gæsterne foran.

Det hurtige mål tog dog ikke pusten fra AGF. Blot ti minutter senere kunne holdets angriber Peter Graulund bringe sig øverst på topscorerlisten. Jerry Lucena spillede Graulund flot i dybden, og fra 30 meters afstand sendte Graulund bolden ved nærmeste stolpe til udligning 1-1.

Graulund havde dog flere mål i støvlerne. Tre minutter skulle der gå, før han atter var i målscorens rolle, da han køligt sendte AGF i front på en tværspilning af Peter Foldgast.

FCN var meget tæt på at komme tilbage i kampen, da Fetai tæt på mål spillede bolden til Thomas Kristensen, men han måtte se sit skud gå forbi den ene stolpe. Minuttets senere, i det 37. minut, fik Graulund atter AGF-fansene til at løfte på smilebåndet. Da han kynisk scorede et straffespark.

I første halvlegs sidste minut sørgede Issey Nakajima-Farran for reduceringen ved målet til 3-2, da han hamrede bolden ind på højre stolpe, hvorefter den snittede venstre stolpe og fik ind i nettet.

I anden halvleg manglede de offensive spillere den skarphed, som de havde haft i første halvleg. AGF’s Dioh Williams var efter en times spil meget tæt på at bringe hjemmeholdet foran yderligere, men hans afslutning manglede skarphed.

Med ti minutter tilbage af opgøret, gjorde FCN’s Nicklas Pedersen det utroligt surt for hjemmeholdet og dets fans, der bakkede holdet godt op. Pedersen kunne umarkeret lade bolden ramme sin pande på et hjørnespark, og dermed sikre gæsterne det ene point. Kampen endte 3-3.