Наши партнеры

MenuGraulund forlænger med AGF

Dansk fodbold

AGF’s angriber Peter Graulund, som for få uger siden mistede anførerbåndet, har i dag forlænget sin kontrakt med århusianerne med yderligere tre år.

AGF-angriberen har senest været i medierne fordi, han mistede sit anførerbind, hvilket han var stærkt utilfreds med. Men i dag blev samtlige spekulationer omkring et skifte lagt på kul, da Graulund underskrev en treårig forlængelse af sin kontrakt.

”Det glæder mig enormt, at aftalen med en af de største kulturbærere på holdet er faldet på plads. Peter har spillet en vigtig rolle i den proces, vi har været igennem, og at vi nu er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere tre år, viser bare, at AGF og Graulund hører sammen,” fortæller sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

”Det tog lidt tid, før Peters aftale faldt på plads. Der har været sagt og skrevet meget i medierne om hans situation efter anførerskiftet, men internt har hele forløbet været præget af fin ro, og både Peter og klubben har haft stor interesse i at forlænge samarbejdet.”

Graulund har nettet hele 50 gange i 108 kampe. Han har været i klubben igennem to omgange, først som lejesvend og derefter på en permanent aftale i januar 2006.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu