Наши партнеры

MenuGrahn gør ikke comeback i Lyngby-trøjen

Dansk fodbold

Tobias Grahn træner har i den seneste uge trænet med Lyngby Boldklubs SAS Liga-trup, men det er kun for at holde formen ved lige, og altså ikke fordi han er på vej til at skrive kontrakt med oprykkerne.

Tobias Grahn ønsker på nuværende tidspunkt ikke at vende tilbage til Lyngby Boldklub, som han i den seneste uge har trænet med.

“Jeg er i Danmark for at holde ferie, og har trænet med i Lyngby for at holde formen ved lige – og kun det,” fortalte svenske Tobias Grahn til Tipsbladet. Svenskeren afviser dog ikke, at han senere i karrieren kan gøre comeback i den kongeblå Lyngby-trøje.

“Nej det er jeg ikke klar til endnu. Jeg vil ikke afvise, at jeg skal spille i Lyngby igen på et tidspunkt, da det var der karrieren startede og jeg har specielle følelser for klubben. Men lige nu har jeg andre ambitioner,” sagde Grahn der repræsenterede Lyngby fra 1999 til 2001.

Tobias Grahn regner med, at hans fremtid fortsat ligger i spanske Gimnastic, som han rykkede ned i Seguna Division med i den forgangne sæson.

“Ambitionerne er egentlig til mere end Segunda Division, men vi må se. Jeg er rigtig glad for at være i Spanien, og så vil jeg samtidig også gerne prøve at få lidt kontinuitet i min fodboldkarriere. Og hvis vi rykker op i næste sæson, hedder det jo atter Primera Division, og jeg tror, jeg ville ærgre mig over det, hvis jeg forlod klubben og det så skete,” sagde Grahn.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu