Grækerne delte med kongeklubben

Den græske storklub Olympiakos formåede aldrig at få scoret. Det lykkedes heller ikke for gæsterne fra Real Madrid, at få nettet i kampen, hvilket gjorde, at måltavlen viste 0-0 efter 90 minutters spil.

Hjemmeholdet var allerede noteret for en del store chancer, efter blot ganske få minutter. Iker Casillas blev den første, der blev skrevet op i dommerens bog, da han begik frispark mod Luciano Galletti udenfor feltet, og blot fire minutter efter, var det holdkammeraten Sergio Ramos’ tur til at blive skrevet op, efter en hård tackling.

Begge hold forsøgte at skabe chancer, men ingen af holdene formåede at score i første halvleg. I anden halvleg pressede begge hold fortsat på, hvor både hjemmeholdet fik to store chancer, mens van Nistelrooy og Robinho også var tætte på at komme på måltavlen.

De mange chancer blev dog aldrig omsat til mål, hvilket betød, at kampen sluttede 0-0, hvilket fortsat gjorde, at Real Madrid beholdt førstepladsen i gruppe C med 8 point.