Наши партнеры

MenuGod underholdning i Farum

Dansk fodbold

FC Nordsjælland og Randers FC leverede god underholdning og friskt spil, da de spillede 2-2 i dagens kamp på Farum Park. Hjemmeholdet var sekunder fra at sikre sig alle tre point, men dybt inde i overtiden fik Randers FC udlignet.

Det blev ganske som ventet en tæt kamp mellem FC Nordsjælland og Randers FC, der begge tog udgangspunkt i en stærk defensiv. Kampen igennem søgte begge mandskaber at trænge igennem modstandernes forsvar, og selv om chancerne var relativt få, var spillet og underholdningen aldeles udmærket. Det lignede længe en sejr til hjemmeholdet, men Randers FC nåede akkurat at få udlignet og dermed få et enkelt point med hjem.

Det blev Randers FC, der fik kampens første chance, da bolden dumpede ned foran Tidiane Sane. Han tøvede ikke, men hamrede friskt til bolden med ydersiden, som gik en lille meter forbi målmand Novakovic’ mål.

Et par minutter senere brød hjemmeholdets Søren Christensen Randers FC i deres opbyggende spil og overlod bolden til Stephan Petersen, som satte gang i en løbetur i høj fart, som skulle vise sig ustoppelig. Turen startede på egen banehalvdel, førte ham i et afsindigt tempo forbi fem Randers-forsvarsspillere og blev afsluttet med, at han tørt trillede bolden forbi målmand Kevin Stuhr-Ellegaard til 1-0.

Et ærgerligt mål at indkassere for Randers FC, der holdt godt fast i det taktiske oplæg og forsøgte at spille sig igennem det kompakte FC Nordsjælland-forsvar. Her var især Søren Berg aktiv og skabte blandt andet en fin chance til Tidiane Sane efter 25 minutter. Selv fik Berg en dobbeltchance efter 36 minutter, hvor hans første skud blev blokeret og det andet røg over mål.

Syv minutter før pausen slap Søren Berg fri i højre side, driblede ind i feltet og afsluttede med et fladt og hårdt skud. Målmand Novakovic fik halvklaret, men Mikkel Beckmann var først over returen og sendte bolden i det tomme mål til 1-1.

Anden halvleg var blot to minutter gammel, da FC Nordsjælland fik hjørnespark. Bajram Fetai skulle sparke, men måtte først ordne hjørneflaget, der var knækket. Om det lullede Randers-forsvaret lidt i søvn er uvist, men Fetais knaldhårde og præcise indlæg landede lige i panden på Nicolai Stokholm, der bragte FC Nordsjælland foran med 2-1.

Hjemmeholdet kom til enkelte chancer derefter, men hvor begge mandskaber viste godt og underholdende sammenspil, havde de svært ved at komme til egentlige chancer.

Med et kvarter igen modtog Fetai en dyb stikning, som han prikkede forbi den fremstormende Stuhr-Ellegaard. De to spillere stødte sammen, og Fetai faldt, men dommer Vollquartz vinkede afværgende. Den langsomme gengivelse viste, at der var kontakt, men også at Stuhr-Ellegaard forsøgte at undgå sammenstødet.

Randers kom kun til en enkelt chance i anden halvleg, men den blev til gengæld også effektfuldt udnyttet. Næsten tre minutter inde i overtiden slap Ricki Olsen fri i højre side og sendte bolden ind til Randers’ bedste spiller i dag, angriberen Søren Berg. Hårdt presset fik han ram på bolden og sendte den i mål via målmand Novakovic til 2-2.

Dermed endte en ganske underholdende kamp 2-2, og Randers FC kan endelig se deres hårde arbejde give afkast i form af point. Begge mandskaber fortjener stor ære af kampen, idet begge hold leverede en mandfolkepræstation. Nogle vil måske mene, at kampen manglede chancer, men af sammenspillet og den hårde fight at dømme skal de øvrige hold i SAS Ligaen ikke forvente, at kampene mod FC Nordsjælland og Randers FC bliver nemme.

Det er svært at fremhæve enkelte spillere hos hjemmeholdet, da faktisk alle leverede en god indsats. Defensiven stod stærkt og gav ikke mange muligheder væk, mens offensiven sprudlede i det opbyggende spil. Alligevel bør Bajram Fetai og Nicki Bille Nielsen, der afløste en skadet Bernburg, nævnes sammen med midtbanemanden Morten ”Styrmand” Karlsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu