God anden halvleg sikrede Barcelona endnu en sejr

Spansk fodbold

Der stod 0-0 ved pausen mellem Barcelona og Numancia, men det var der lavet fuldstændig om på efter kampen, hvor der stod 4-1 til Barcelona, der havde Messi som den helt store spiller.

Barcelona har indtil videre været overlegne i Primera Division og overlegenheden viste de igen lørdag aften, hvor Numancia blev besejret 4-1, efter en målrig anden halvleg, som alle målene blev scoret i.

Lionel Messi lagde den målrige anden halvleg ud med at gøre det til 1-0 og få minutter senere gjorde Samuel Eto’o det til 2-0 og bedst som man troede Barcelona havde afgjort kampen, så bragte José Maria Bakero Numancia tilbage i kampen på et meget flot udført frispark, der endte bag en chanceløs Valdes.

Henry gjorde det til 3-1 20 minutter før tid, hvor han lukkede kampen. En af kampens helt store oplevelse cementerede sejren få minutter efter Henrys mål, da han gjorde det til slutresultatet 4-1.

Med sejren udbyggede Barca deres føring i Primera Division til 15 point, der dog har spillet en kamp mere end Real Madrid og Sevilla, der deler andenpladsen.