Наши партнеры

MenuGlistrup stopper i Parken Sport & Entertainment

Dansk fodbold

Jørgen Glistrup valgte i dag, at træde tilbage som koncernchef i Parken Sport & Entertainment. Manden som skal overtage posten er en velkendt herre. Der er tale om den nuværende vicekoncernchef Dan Hammer.

Den 51-årige Jørgen Glistrup, som har været administrerende direktør i PARKEN Sport & Entertainment siden 2002, men han har nu valgt, at trappe ned til en mindre rolle i firmaet, således vil han fremover fungere som konsulent for selskabet.

Glistrup stopper i rollen som administrerende direktør ved udgangen af året, hvor han vil blive erstattet af en ny koncerndirektion tre personer, hvor den nuværende vicekoncernchef 45-årige Dan Hammer, vil stå i spidsen som ny koncernchef.

”Jeg har stor respekt for Jørgen Glistrups beslutning, og jeg ønsker ham held og lykke i fremtiden. Han har ydet en stor og engageret indsats i over seks år, og jeg er glad for, at han fortsat ønsker at bidrage til udviklingen af koncernen i form af en række ad hoc-opgaver for bestyrelsen,” siger bestyrelsesformand Flemming Østergaard til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

”Med udgangspunkt i mine over otte års tætte samarbejde med Dan kan jeg konstatere, at vi får en visionær og strategisk dygtig koncernchef med dyb indsigt i såvel vores organisation som de markeder, vi agerer på. Han er en kontant leder, men også en udpræget holdspiller, og det er ganske karakteristisk for ham, at han betingede sig at få et par stærke medspillere i koncerndirektionen.”

Dan Hammer, som tiltrådte i PSE som underdirektør i år 2000 og siden år 2003 har været en af de bærende kræfter i direktionen, glæder sig over de nye udfordringer.

”I forlængelse af Jørgens beslutning om at stoppe ændrer vi på holdopstillingen i topledelsen, men visionerne og målsætningerne er lige så ambitiøse som før. Som alle andre virksomheder står vi midt i nogle spændende udfordringer i disse måneder, men med kombinationen af en effektiv forretningsmodel, førende brands, korte beslutningsveje og ekstremt kompetente medarbejdere på alle niveauer er vi særdeles godt rustede til at fortsætte vores positive og langsigtede udvikling,” siger Dan Hammer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu