Glasgow Rangers ydmyget på hjemmebane

Glasgow Rangers blev her til aften ydmyget på eget græs, da de fik besøg af Unirea Urziceni. Kampen bød på hele tre selvmål og gæsterne endte med at vinde 4-1.

Glasgow Rangers lagde i aften græstæppe til Champions League-gruppespilsopgøret mod Unirea Urziceni og hjemmeholdet fik en flot start på kampen, da de efter blot to minutter kom foran. Gæsternes Ricardo Gomes Vilana var målscorer, men han scorede vel at mærke i eget mål, og således kunne han bringe skotterne foran med 1-0.

Udeholdet Unirea Urziceni virkede dog ikke synderligt berørte af at være kommet bagud tidligt i kampen, og i stedet viste de gode offensive takter og pressede Glasgow Rangers. Efter 32 minutters spil gav udeholdets tålmodighed bonus, da Marius Bilasco sendte bolden op i højre målhjørne og dermed udlignede til 1-1.

Seks minutter senere fik værterne straffespark, eftersom Bruno Fernandes havde en hånd på bolden, men på det efterfølgende spark, missede Randers en gylden mulighed for at bringe sig foran.

Anden halvleg var kun fire minutter gammel, før Unirea Urziceni igen kom på måltavlen. Denne gang var det hjemmeholdets tur til at være gavmilde. Kyle Lafferty lavede selvmål efter et hjørnespark, som han selv var ophavsmand til. 2-1 stod der pludselig i gæsternes favør.

Bare ti minutter senere fik Lee McCulloch gjort sin medspiller kunsten efter, eftersom han ligeledes scorede selvmål og bragte Unirea Urziceni foran med 3-1. Kampens sidste mål blev sendt ind i det 65. minut, hvor Unirea Urzicenis Pablo Brandán kunne score direkte på frispark til det overraskende slutresultat, 4-1.

Med sejren lægger Unirea Urziceni sig nu op på andenpladsen med fire point, mens Glasgow Rangers skal findes helt nede på sidstepladsen, med blot et enkelt point på kontoen.