Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Glasgow Rangers-spillere får livstidskarantæne - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuGlasgow Rangers-spillere får livstidskarantæne

Andet fodbold

De to Glasgow Rangers-spillere, Barry Ferguson og Allan McGregor, blev i går udelukket fra det skotske landshold for på livstid, fordi de havde været på bytur.

Barry Ferguson og Allan McGregor, som til dagligt spiller for klubben Glasgow Rangers, har spillet deres sidste kamp på landsholdet.

De to skotter besluttede sig for at tage på en våd bytur, da de vendte hjem fra Holland med et 3-0-nederlag i bagagen, hvilket førte til at de ikke var med i onsdagens kvalifikationskamp mod Island.

Fredag aften kunne forbundet meddele, at spillerne nu har fået en livstidskarantæne på landsholdet.

”Jeg fortryder inderligt vores bytur sidste weekend. Jeg har altid følt, at det var en stor ære at spille for både Rangers og landsholdet. Denne holdning har ikke ændret sig, og derfor er jeg også knust over beskeden om, at jeg aldrig kommer til at spille på landsholdet igen,” siger Ferguson i en meddelelse på Rangers’ hjemmeside.

Barry Ferguson har derudover mistet sin anfører-status i Randers, mens begge spillere har fået en to ugers karantæne i klubben.

Ferguson har spillet 45 skotske landskampe og været anfører for holdet, mens McGregor debuterede lørdag mod Holland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu