Наши партнеры

MenuGjessing fik igen uheldig hovedrolle for AGF

Dansk fodbold

Jens Gjessing var for anden gang på en uges tid impliceret i en uheldig hovedrolle for AGF. Med et minut igen tilbage af den ordinære spilletid fik HB Køges Marcel Rømer snittet bolden ind på Gjessing, som uheldigvis satte den i eget mål til slutresultatet 1-1.

Kampen startede med en hård intens fight, hvor det polerede fodbold derfor blev lagt til side og det betød også holdene havde svært ved at komme frem til chancer. En af chancerne kom til AGF efter få minutter, hvor Benny Feilhaber burde have fået mere ud af en chance, der kom fordi at Martin Arofeldt fejlede i HB Køge-forsvaret.

Efter 26 minutter kom AGF i front. Det skete efter at Jakob Poulsens frispark havnede hos Frederik Krabbe, der snittede bolden ind bag Lars Bjerring i hjemmeholdets mål og da der ikke var yderligere chance i første halvleg var stillingen logisk nok 1-0 til AGF ved pausen.

Anden halvleg var ikke ret gammel, da Peter Graulund burde have gjort det til 2-0, men den rutinerede angriber fik ikke bolden i mål og efter det satte HB Køge sig fuldstændig på kampen og dominerede kampen ud.

Det var ved at give udbytte, da Emanuel Ake slap igennem efter en stikning i dybden, men da han kun fik ramt bolden med tåen i afslutningsmomentet røg bolden ikke i mål, hvilket den heller ikke gjorde indskiftede Rytis Leliuga ramte sidenettet i en situation, hvor Leliuga nok burde have spillet en helt fri Ake foran mål.

Med under et minut tilbage af den ordinære spilletid kom forløsningen for HB Køge. Leliuga sendte et indlæg indover, der havnede hos Michael Rømer, som snittede bolden ind på AGF-forsvaren Jens Gjessing, som for anden kamp i træk sendte bolden i eget mål til slutresultatet 1-1.Kommentér

En kommentar til “Gjessing fik igen uheldig hovedrolle for AGF

  1. M selmer siger:

    han hedder altså Gjesing og ikke Gjessing 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu