Наши партнеры

MenuGislason nærmer sig Brøndby

Dansk fodbold

Brøndby vil meget gerne sikre sig den islandske midtbanespiller fra Lyn, Stefan Gislason, og nu udtaler spilleren, at han er meget interesseret i et skifte til den danske klub.

Brøndbys sportschef Anders Bjerregaard var i den forgangne uge til møde med islændingen Stefan Gislason, og her er det angiveligt lykkes for Bjerregaard at overbevise midtbanespilleren om et skifte til Danmark.

”Jeg er stolt over, at en klub som Brøndby vil have mig. Men intet er endnu afgjort, for klubberne er ikke enige endnu. Jeg ved, at klubberne i øjeblikket forhandler med hinanden om prisen, fordi min kontrakt udløber om et halvt år. Nu er det op til klubberne at blive enige, og derefter skal jeg have de personlige ting på plads, men dét, tror jeg ikke, bliver noget problem,” sagde Gislason til BT.

Brøndby havde noget nær en katastrofal sæson sidste sæson, hvor det blot blev til en 6. plads for klubben fra Vestegnen. Men det er angiveligt ikke noget, der skræmmer Gislason fra et skifte.

”Jeg ved godt at Brøndby har haft en skidt sæson, og at de ikke skal spille i Europa. Men som Bjerregaard fortæller mig, er ambitionen at blive et tophold igen og at udfordre FCK. Og det kan jeg godt lide at høre – alt hvad jeg har hørt fra Brøndby lyder godt, forklarede Gislason afslutningsvist.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu