Наши партнеры

Menu



Gill: Vi har råd til top navne

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds sportsdirektør, David Gill, udtaler i dag til football365.com, at United har råd til de helt store spillere, og at de også vil gå efter dem.

United der netop har præsenteret en ny sponsor, som skal øge deres salg af merchandise rundt i verden. Den seneste sponsor i rækken, er det spanske Grupo 2002, som har tegnet en – eftersigende – meget stor million kontrakt.

United har i forvejen mange stor sponsorer verden over, heriblandt Air Asia, Budweiser, Audi og Kumho Tyres.

Efter at United i sommeren 2005, blev overtaget af Malcom Glazer, har mange ment, at United udelukkende ville bruge deres penge, på at betale Glazers dyre banklån af.

Men ifølge David Gill, er det helt forkert.

“Vi er på udgik efter nye spillere.” siger Gill. “Det er klart, at når man skriver kontrakt med store sponsorer, forlanger de, at se et Manchester United hold, med gode spillere, der spiller attraktiv fodbold. Det har jo altid været forlangt.”

“Vi købte Michael Carrick og Tomasz Kuszczak i sommers, og vi vil fortsætte med at købe nye spillere.” siger Gill.

Med et forspring i ligaen på 9 point til Chelsea, en Champions League kamp mod Lille, som bør være overkommelig og en FA-cup kamp mod Middlesbrough som de er favoritter i, må man nok sige, at United har haft stor succes under Glazer – noget som ingen troede på.

“Jeg forklarede og fortalte dem alt om klubben, før de overtog den. Jeg sagde, at det vigtigste for en sportsklub, er en god opbygning i klubben. De lovede mig, ikke at lave for meget om i klubben, og de har holdt deres løfte.” udtaler Gill. “Men de har været der, når der har været brug for dem, bl.a. ved spillerindkøb og ved forbedringer af nye kontrakter.”

Gill slutter af med at sige: “Nu håber jeg bare på, at vi får en god afslutning påsæsonen.”



Kommentér

2 kommentarer til “Gill: Vi har råd til top navne

  1. AK siger:

    hehe lyder skønt. Så må vi håbe at United får nogle af de spillere som Chelsea er interesseret i

  2. Mike Justesen siger:

    Tja, men et nyt Chelsea ville være forrykt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu