Наши партнеры

MenuGilardinos guddommelige hånd sænkede Palermo

Italiensk fodbold

Der var overnaturlige kræfter på spil, da Palermo blev besejret af Gilardino og Fiorentina. En kopi af Maradonas berømte guds hånd, var hvad Gilardino sænkede dagens modstander på.

Allerede efter fire minutter var der smæk på begivenhederne, da Kuzmanovic var tæt på med et kvalificeret forsøg. Der skulle blot gå 18 minutter, før Alberto Gilardino slog til, og dette på en ret kontroversiel måde. Med hånden nettede Gilardino, hvilket fik Palermo-spillerne op i det røde felt. Dog til ingen nytte, 1-0.

Kort før pausen nettede rumæneren Adrian Mutu, hvilket skete på godt opspil af angrebsmakkeren, Gilardino, denne gang uden hænder. De to hold gik til pausen med en stilling på 2-0.

Dog skulle Palermo få kæmpet sig et godt stykke tilbage i kampen, hvilket skete kort efter anden halvlegs start. Simplico nettede efter et indlæg havde passeret forbi flere spillere.

Palermo var på vej tilbage i kampen, og lagde et godt pres. Dog blev de straffet for et snorkende forsvar, hvorfor Mutu slukkede kampen til 3-1 efter en times spil. La Viola tager de tre point i aftenens kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu