Наши партнеры

MenuGigi Buffon: Man skal aldrig sige aldrig

Italiensk fodbold

I et interview med den italienske avis, “La Gazzetta Dello Sport”, snakker Juventus’ stjernekeeper om sin fremtid efter denne sæson.

Tidligere har Gigi meldt ud, at han ønskede at blive i Juventus efter igangværende sæson, såfremt Torino-klubben forstærkede sig på en sådan vis, at Buffon var sikker på, at man gjorde alt, hvad der var muligt, for at spille med om det italienske Serie A-mesterskab næste sæson.

Den italienske målmand synes dog at have været kommet på andre tanker. I føromtalte interview, siger den italienske landsholdsmålmand, at han ikke er sikker på fremtiden. Han vil diskutere den med sin familie, og i fællesskab vil de komme frem til en beslutning. Det menes, at det vil være svært for Buffon at klare endnu en sæson uden Champions League-fodbold, og derfor kan Inter være den oplagte mulighed for målmanden.

På spørgsmålet, om netop Inter, siger Buffon: “Inter? Man skal aldrig sige aldrig”. Hvilket i sanhed må siges at puste liv i rygterne om målmandens exit fra La Vecchia Signora næste år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu