Наши партнеры

MenuGiggs: Det nuværende United-hold bliver bedre

Engelsk fodbold

Manchester United-legenden, Ryan Giggs, mener Manchesters nuværende hold kan blive bedre end det er nu, og mener også, at holdet kan udvikle sig til at blive det bedste United-hold nogensinde.

I sidste sæson spillede De Røde Djævle flot fodbold og vandt også The Double. Den nuværende sæson kan også blive til en succes, selvom spillet ikke har været lige så godt som i sidste sæson.

Det nuværende hold i den engelske storklub er så ungt, at det stadigvæk kan udvikle sig og derfor mener waliseren Giggs, det United mandskab, som han selv er en del af, kan blive det bedste nogensinde i klubbens historie.

”Sidste år vandt vi Champions League og Premier League, og vi vandt dem i fantastisk stil. Men for at tale om et stort hold, skal man være dominerende i seks eller syv år. Det her hold er godt nok til at gøre det, fordi alle vores unge spillere kan forbedre sig. Kort sagt, så mener jeg, at vi i år har det bedste United-hold nogensinde,” siger den spillende legende til mandemagasinet ZOO.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu