Наши партнеры

MenuGetafe tæt på argentinsk duo

Spansk fodbold

Michael Laudrup er gået i gang med at forstærke Getafe til den nye sæson. To danskere skulle være på vej til klubben, men derudover skulle to argentinere være tæt på et skifte til den spanske klub.

I den seneste tid er der gået rygter om, at Dennis Rommedahl og Thomas Kahlenberg skulle være på vej til Getafe. Men de bliver nok ikke de første, som Michael Laudrup får lov at præsentere. To argentinere skulle angiveligt være meget tæt på et skifte til Getafe.

Den unge målmand Oscar Ustari fra Independiente er den ene af disse. Han anses som et meget stort talent, og har tiltrukket sig interesse fra flere europæiske storklubber. Han skulle ifølge præsidenten i Independiente, Julio Comprada, være meget tæt på et skifte.

”Det eneste, jeg kan sige, er, at vi hurtigt er nået til enighed med Getafe omkring et skifte for Ustari. Vi mangler kun at få underskrevet nogle papirer og vil så tage til Madrid i næste uge for at underskrive spillerens kontrakt,” udtalte Comprada til eurosport.com.

Den anden argentiner, der meldes på vej til Getafe, er Boca Juniors Daniel Diaz. Han er for tiden med det argentinske landshold til Copa America, og menes at have et prisskilt på 30 millioner kroner.

”Vi er nået til en formel aftale med Getafe. Kun småting mangler at falde på plads,” udtalte Diaz’ agent, Gerardo Nolan.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu