Наши партнеры

MenuGetafe smed sejren væk

UEFA Cup

Intensiteten var i aften i højsædet, da Getafe smed sejren væk efter

et vanvittigt drama. Ruben De La Red blev noget kontroversielt udvist efter fem minutter, men på helt eventyrlig vis fik Getafe altså smidt sejren væk. Bayern München er videre til semifinalen efter en samlet 4-4, Bayern går dermed videre på reglen om udebanemål.

Kampen startede som lyn og torden i et opblæst tempo. Efter en kæmpe fejl af Ruben De La Red, erobrede Klose bolden, men til Getafes held brændte Luca Toni den store chance.

Efter fem minutter fik Ruben De La Red direkte rødt kort, da han, efter dommerens vurdering, som sidste mand fældede Klose. På det efterfølgende frispark var Ribery rigtig tæt på at score direkte på frispark, men stolpen reddede det gode forsøg fra franskmanden.

Efter 20 minutters spil fortsatte uheldene for Getafe, da Uche måtte udgå med en fiberspringning. Han blev erstattet af rutinerede Belenguer.

33 minutter var spillet, da Pato gik fuldstændig forkert af et indlæg og Lell burde have sendt bolden i nettet til 1-0.

Cosmin Contra bragte Coliseum Alfonso Pérez i ekstase efter 44 minutter da han tørrede hele Bayern forsvaret og banker bolden op i net taget!

Efter fire minutter af anden halvleg fik Bayern et frispark og igen er bolden over stregen, men atter en gang blev målet annulleret, denne gang havde en Bayern spille begået frispark.

Efter 55 minutter føler Bayern de blev snydt for et straffespark da Belenguer går i ryggen på Luca Toni, men dommerens fløjte forblev tavs. Minuttet efter var Bayern igen tæt på at komme foran da Bastian Schweinsteiger prikker bolden klodset forbi mål.

Efter 70 minutter kunne Braulio have lukket kampen til 2-0 efter en kontra, Braulio har sat Oliver Kahn, men så glider Braulio.

Resten af den ordinære spilletid sad Bayern på uden at blive rigtig farlige. I det 86. minut fik Getafe en vanvittig chance. Braulio fik noget tilfældigt bolden med forbi Oliver Kahn, men kunne ikke få øje på bolden inden det var for sent.

Ligesom man troede Getafe var på vej i semifinalen udlignede Frank Ribery med et minut tilbage af den ordinære spilletid.

Den ordinære kamp endte 1-1 og holdene skal ud i to gange 15 minutters forlænget spilletid.

Efter et minut af den forlængede spilletid bankede Casquero Getafe i front på et brag af et langskud.

Efter målet gik Bayern i fuldstændig opløsning og Braulio kunne efter noget forvirring sende bolden i mål til 3-1!

Getafe styrede resten af første halvleg af den forlængede spilletid, uden de dog kom til flere chancer.

Bayern blev dog ved med at kæmpe for det, efter 115 minutter lykkedes det Luca Toni at gøre det til 3-2 på et kæmpe drop af Getafes målmand Pato.

Dramet blev til et endnu større drama, da Oliver Kahn i sidste minut gik med frem på en dødbold. Den tyske keeper skabte kæmpe forvirring i Getafes forsvar. Forvirringen koliminerede da Luca Toni i de allersidste sekunder headede bolden i mål til 3-3.

Efter kampen var flere af Getafes spillere grædefærdige hvilket er forståeligt, men det kan de takke deres målmand Pato for.

Bayern er dermed videre til semifinalen på reglen om udebanemål. I semifinalen skal Bayern møde Zenit Sankt Petersborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu