Наши партнеры

MenuGetafe ser postitivt på Laudrup

Spansk fodbold

Til trods for den knap så gode start på sit spanske eventyr, er Getafe-ledelsen stadig tilfreds med det arbejde Laudrup har lavet i klubben indtil videre.

Michael Laudrups to første kampe som ny Getafe-træner, har kun givet et point af sig. Det kommer som en overraskelse for de fleste, da Getafe inden sæsonstarten har oprustet sig gevaldigt på alle fronter. Angel Torres, Getafes præsident, skulle dog stadig være tilfreds med det han ser på banen.

”Jeg er tilfreds med, hvad jeg har set. Begge kampe bliver ødelagt af udvisninger i perioder, hvor vi spiller bedst,” sagde Torres ifølge B.T. til den spanske avis Marca.

Laudrup har heller intet pres på sine skuldre, man ser med højt humør på det hele og giver Laudrup tid til at spille sine ideer ind i truppen, da der stadig er en udviklingsproces i gang i truppen.

”Jeg synes Laudrup har bragt mange fornuftige ting allerede nu på holdet, og som tidligere sagt, så er der intet pres for, at vi skal ende i toppen. Vi skal fortsætte udviklingen,” sagde Getafe-præsidenten.

Getafe ligger efter de to første runder på en 18. plads i ligaen, men sæsonen er lang, og klubben går en pause i møde, hvor de kan forberede sig på opgøret imod Espanyol.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu