Наши партнеры

MenuGetafe overraskede i München

UEFA Cup

Michael Laudrup og Getafe var på en svær opgave, da de her til aften skulle møde mægtige Bayern München på udebane.

Getafe formåede, at holde hjemmeholdet fra at score i kampens første 26 minutter. I det 26. minut kom Luca Toni højest på bolden efter et hjørnespark, hvorefter han kunne heade bolden i netmaskerne til 1-0.

Madrid-klubben var dog meget tæt på at få udlignet kort før pausen, da Marios forsøg efter hjørnespark blev reddet af Philipp Lahm på målstregen.

I anden halvleg pressede hjemmeholdet på for en udbygning, og i to omgange var Bayern-angriberne i godt kombinationsspil mod Getafe-feltet, men skarpheden i de afgørende afleveringer manglede, hvilket gjorde det store udslag.

Madrilerne havde dog også et par gode muligheder, men intet tydede på, at de ville komme på scoringstavlen i aften, men som et lyn fra en skyfri himmel slog de til. I overtiden fik Getafe overraskende hul på bylden. Cosmin Contra kunne koldblodighed, da han fra højres side af det lille felt iskoldt lobbede bolden over i det lange hjørne til udligning, 1-1.

Kampen endte 1-1, og dermed ridder Laudrup og Getafe videre på UEFA Cup-succesbølgen, med et godt udgangspunkt til returopgøret i Getafe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu